Nica trebuie să respecte ce a semnat în CCM

Reprezentanţii Sindicatului Muntele sunt de părere că noua conducere a Complexului Energetic Hunedoara trebuie să respecte noul contract colectiv de muncă. Cu atât mai mult, cu cât Petre Nica, fostul preşedinte al Sindicatul, actual director general adjunct, a negociat acest CCM.

“Obiectivul şi scopul nostru nu se va schimba în funcţie de cine se află la conducerea Complexului Energetic Hunedoara. Astăzi pot să fie ei, mâine pot să fie alţii. Nica trebuie să respecte ce a semnat în CCM”, a declarat Darius Câmpean, preşedintele Sindicatului Muntele.

Potrivit sindicaliştilor, Petre Nica a avut susţinerea acestora de-a lungul timpului, însă acum el trebuie să demonstreze că va respecta cele semnate, precum CCM-ul, dar şi cele promise, privind salvarea locurilor de muncă din cadrul CEH.

Monika BACIU

1 Comment

  1. Pai ce locuri sa salveze cand Nica a semnat anul trecut un protocol pentru inchiderea tuturor locurilor de munca cand a semnat divizarea mineritului de termicentrale si trecerea tuturor minelor pe programul de inchidere iar acum cere lui Ciolos un protocol care sa arate ca el a fost de acord cu inchiderea minelor Lonea si Lupeni insa el a fost de acord cu inchiderea minelor Lupeni, Vulcan,Livezeni si Lonea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.