Pensionarii şi primarul

IMG_20141112_110710Pensionarii mineri din Valea Jiului au avut din nou obişnuita şedinţă. De această dată la întrevederi a participat şi primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, care a fost asaltat de problemele vârstnicilor. Aceştia nu înţeleg că nu toate solicitările lor pot fi rezolvate la nivel local.

“Mai multe probleme pe care le-au ridicat şi pe care le cunoşteam, sunt doleanţe care unele depind de mine, dar unele depind de administraţia centrală, de Guvern cum ar fi gratuităţile şi toate celelalte probleme legate de pensii, de cuantumuri”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.IMG_20141112_111449

Un alt punct dezbătut a fost programul lunii decembrie, atunci când vârstincii din municipiul Petroşani vor participa la revelion.

“Am vorbit şi de revelion. Dumnelaor ştiu că în fiecare an când organizăm participă cu mare drag şi am venit să discutăm şi această problemă” , a mai spus sursa citată.

67 de mii de lei au fost alocaţi din bugetul local al municipiului Petroşani pentru organizarea evenimentului devenit deja tradiţie, denumit “revelionul pensionarilor”

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.