.Index Actualitate Administratie

Peste 60% din contribuabili au achitat taxele, la Aninoasa

aniUltima zi de încasare a taxelor pentru a beneficia de bonificaţie. Astăzi este ultima zi în care contribuabilii îşi pot plăti taxele şi impozitele locale pentru a beneficia de bonificaţia de 10 procente. La Aninoasa gradul de încasare a dărilor este unul destul de ridicat, iar edilii au speranţe că până la finele anului toţi aninosenii îşi vor plăti taxele.

 

“Anul trecut am avut un grad de încasare de 97,3% iar în primul trimestru al anului în curs avem o încasare de 61%. Pensionarii au fost primii care şi-au achitat taxele şi impozitele având în vedere că în oraşul Aninoasa avem 2040 de pensionari. Sunt cei mai buni platnici şi cei mai serioşi contribuabili la bugetul local. Pentru bonificaţia de 10% s-au gândit să îşi plătească taxele şi impozitele şiş a facă o economie astfel încât mai avem o mică parte de încasat până la sfârşitul anului pe care sunt convins că o vom face în proporţie de 100%”, a declarat Nicolae Dunca, primarul oraşului Aninoasa.

 

Acum că localitatea a ieşit din insolvenţă, oficialii primăriei vor să atragă şi fonduri europene să modernizeze localitatea.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.