.Index Actualitate Administratie

Petroșani-Varpalota, activități comune pentru anul 2019

Petroșani-Varpalota, activități comune pentru anul 2019. Reprezentanții localităților înfrățite Petroșani-Varpalota stabilesc calendarul acțiunilor comune din anul ce urmează. O delegație din partea municipalității petroșănene se află la Varpalota unde participă la o nouă sesiune comună a comisiei mixte a Consiliilor locale din cele două orașe înfrățite.

”În acest an am macat împlinirea a 20 de ani de la semnarea tratatului de înfrățire cu orașul maghiar Varpalota, una dintre cele mai active relații de parteneriat european pe care le are Petroșaniul. Momentul aniversar a fost deja marcat la Petroșani și, cu acest prilej, el va fi marcat printr-o festivitate care va avea loc la sediul Primăriei din Varpalota”, spune Eduard Wersanski.

Tot cu acest prilej, comisia mixtă a celor două Consilii locale vor face o analiză a îndeplinirii obiectivelor din programul comun al acțiunilor prevăzute pentru acest an și vor avea discuții asupra temelor care vor constitui programul de activități comune al anului 2019.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.