.Index Actualitate

Plombări pe drumurile județene

Drumurile județene afectate de sezonul rece vor intra în programul de reparații. Oficialii Consiliului Județean Hunedoara, cei care au în administrare drumuri, spun că au impus o serie de reguli constructorilor care vor efectua lucrările de plombare. În Valea Jiului sunt patru drumuri județene, trei dintre acestea făcând legătura cu stațiunile montane.

“Am convenit cu firmele care au în întreţinere drumurile judeţene să identificăm toate gropile care au apărut în asfalt. S-au identificat şi sunt suprafeţe mari, de ordinul miilor de metri pătraţi. Deja a început plombarea unora dintre ele. Vom cere garanţii pentru lucrările de reparaţii pentru că aşa ni se pare normal, dacă execuţi o lucrare să dai garanţie pe ea“, a declarat Daniel Andronache,  vicepreşedintele CJ Hunedoara.

Lucrările vor începe imediat de condițiile meteo vor permite, iar instituția județeană a alocat 29 de milioane de lei pentru programul de întreținere și reparare a drumurilor județene.

“Vom avea discuţii cu firmele de construcţii pentru a le obliga, prin contract, să execute lucrări de calitate. Ele vor trebui să garanteze calitatea lucrărilor de mentenanţă la drumurile judeţene”, a precizat Mircea Bobora, preşedintele CJ Hunedoara.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.