.Index Actualitate Administratie

Popriri pe pensii şi salarii din cauza taxelor

imagesMii de contribuabili din municipiul Petroşani au popriri pe venituri din cauză că nu şi-au achitat taxele şi impozitele locale. Termenul în care contribuabilii puteau plăti pentru a beneficia de bonificaţia de 10 procente a trecut, iar acum la nivelul Serviciului de Taxe şi Impozite se centralizează numărul rău-platnicilor pentru a putea fi recuperate creanţele de la aceştia.

“Conform a ceea ce mi-au transmis colegii mei care se ocupa de acest lucru sunt aproximativ 2800 de persoane din municipiul Petrosani au debite cetre bugetul local si au anumite forme de opriri sau alte forme de executare silita. Din pacate nu avem aceste date pentru ca programul informatic nu permite scoaterea unor astfel de date insa cu siguranta sumele nu sunt atat de mari pentru ca este vorba de persoane fizice si nu juridice”, a declarat Nicu Taşcă, purtător de cuvânt Primăria Petroşani.

Nu se ştie exact valoarea care trebuie recuperată de la rău-platnici, însă reprezentanţii municipalităţii spun că aceasta nu este foarte mari. Sume importante de bani trebuie recuperate de la agenţii comerciali.

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.