.Index Actualitate Politica

Președintele PSD Hunedoara acuzat de sabotaj

Președintele PSD Hunedoara acuzat de sabotaj. Președintele PSD Hunedoara acuzat de către cei de la PNL că a cerut celor de Consiliul Județean Hunedoara să nu repare sectorul de drum DJ 705A tocmai pentru a crea probleme ministrului culturii și deputatului PNL Lucian Heiuș care se deplasau pe acel drum. În cursul acestei zile într-o conferință de presă, Adrian David candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Hunedoara, a afirmat că din reaua voință a celor de la PSD și a CJ Hunedoara se pot întâmpla multe tragedii pe drumurile județene.

”A avut loc un eveniment fără precedent, o dclarație de presă a unui lider județean al PSD care șochează prin modul în care a fost exprimată și prin sinceritatea cu care a fost exprimată. Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Hunedoara a făcut o afirmație foarte gravă care demonstrează încă odată atitudinea de baron care taie și spânzură în acest județ. A afirmat cu subiect și predicat că în mod intenționat a cerut celor de la Consiliul Județean Hunedoara să nu repare un sector de drum județean pentru ca deputatul și președintele PNL Hunedoara, Lucian Heiuș, și Bogdan Gheorghiu, ministrul culturii, să cadă intenționat în acele gropi din carosabilul DJ 705A și să-și rupă gâtul. Cât de josnic trebuie să fi să gândești așa ceva față de un om, fie el și adversarul tău politic. Acestă afirmație fără precedent nu poate fi trecută la capitolul glumă pentru că se pot întâmpla adevărate tragedii. Sunt foarte mulți oameni care își riscă viața zi de zi pe drumurile județene care practic au fost lăsate așa intenționat”, a precizat Adrian David candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Hunedoara, într-o conferință de presă.

Afirmațiile președintelui PSD Hunedoara vin după ce deputatul Lucian Heiuș a postat pe pagina sa de socializare starea drumului care face legătura între Orăștie și Costești.


https://www.facebook.com/heiuslucian/videos/3325207497597211/

Leave a Reply

Your email address will not be published.