.Index Actualitate Politica

Primarii PSD din Valea Jiului, galeria PSD la moțiunea de cenzură

Primarii PSD au ajuns pe post de suporteri pentru mai marii partidului. România dispută un meci împotriva României. PSD împotriva Opoziției sau invers. Primarii din Valea Jiului au rezolvat toate problemele localităților pe care le conduc și s-au dus la București să susțină Guvernul Grindeanu, pe post de galerie. Ieri a avut loc moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Sorin Grindeanu. Mai mulți primari PSD au fost să susțină actualul Executiv.

Din Valea Jiului au fost în “galerie” doi primari. Este vorba de Vasile Jurca, primarul orașului Petrila și Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Mai mult, Dănuț Buhăescu a fost și în atenția celor prezenți în plenul Parlamentului. Acesta a fost atenționat de Călin Popescu Tăriceanu, după ce edilul a fost mult prea vocal în timpul discursului lui Cătălin Predoiu.

„Daca nu va potoliti, cer sa va evacuez din sala. Aici e Parlament, nu stadion.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, copreședintele ALDE.

Niciunul dintre cei doi primari nu a putut fi contactat pentru a oferi informații cu privire la deplasarea de la București. Mai mult, nici nu știm dacă aceștia au făcut deplasare din timpul lor liber (concediu de odihnă-n.r.) sau din timpul programului de lucru.

Reamintim că cele două localități ale Văii Jiului se confruntă cu mari probleme. Atât Petrila cât și Uricaniul vor rămâne anul acesta fără nicio unitate minieră și niciun investitor nu a fost atras în cele două localități.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.