Proiectul ,, Modernizare Calea Brăii-rest de lucrări” se apropie de finalizare

Primăria Lupeni continuă proiectele de modernizare a localităţii. Unele din acestea au un impact direct pentru atragerea turiştilor în număr tot mai mare în Staţiunea Straja.

Modernizarea drumului prin care se face accesul în Staţiunea Straja a fost unul din cele mai ample proiecte realizate de administraţia din Lupeni. Accesul în staţiune provoca adevărate blocaje, datorită faptului că pe porţiuni mari, drumul era îngust  având  o singură bandă.

În cadrul proiectului ,, Modernizare Calea Brăii-rest de lucrări”  demarat în cursul verii, au fost executate lucrări de  lărgire a drumului la două benzi, zid de sprijin, rigole pe o porţiune de drum de 400 m, turnare două straturi de asfalt. Acest proiect de modernizare a drumului care duce în Staţiunea Straja se apropie cu paşi repezi de finalizare.

Bucuria turiştilor  care vin în Staţiunea Straja dar şi a celor care zi de zi tranzitează acest drum, va fi mai mare de acum întrucât aceştia nu se vor mai confrunta cu blocajele în trafic spre staţiune.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.