.Index Actualitate Administratie

Protest în cratere

rosu protestConsilierul local de la Lupeni, Cristian Roşu, continuă protestul împotriva municipalităţii. Consilierul este nemulţumit de faptul că deşi viceprimarul a promis că gropile din carosabil vor fi astupate începând de ieri acest lucru nu s-a întâmplat astfel că şoferii sunt nevoiţi să îndure în continuare calvarul. 

 

“Continui sa protestez impotriva minciunilor si promisiunilor neonorate pe care domnul viceprimar al orasului Lupeni nu conteneste sa le faca. Asa cum va spuneam,in sedinta Consililui Local,i-am cerut domnului viceprimar,cel care conduce orasul in acest moment,sa-si respecte promisiunea facuta si sa inceapa lucrarile de asfaltare a drumurilor din Lupeni. A promis data de 10 aprilie 2015,nu s-a tinut de cuvant,a avansat o alta data,4 mai 2015 si nici aceasta data n-a respectat-o. Suntem in 5 mai 2015 , vremea permite,la ora pranzului erau 25 grade in Lupeni,dar utilajele si muncitorii lipsesc cu desavarsire.
Cetatenii din orasul Lupeni merita mai mult respect,iar turistii care ne viziteaza,merita un alt peisaj.
O sa fiu consecvent in protestul meu pana ce lucrarile de asfaltare or sa inceapa”, a declarat Cristian Roşu, consilier local la Lupeni. 
Reprezentanţii administraţiei locale au precizat în urmă cu o săptămână că asfaltările vor demara începând cu 4 mai. Totodată, aceştia au mai subliniat că încearcă să acceseze fonduri europene pentru a începe aceste lucrări de interes public.
Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.