.Index Actualitate

Rovana Plumb, în Valea Jiului  

pens

Ministrul Ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb, este aşteptat în Valea Jiului. Pensionarii minieri din Valea Jiului au o întâlnire cu ministrul Muncii în data de 27 septembrie. Aceştia au câteva probleme să îi prezinte demnitarului care nu face altceva decât să îi amăgească.

 

“Dacă va veni doamna ministru Rovana Plumb vom spune următoarele probleme. Să nu ne mai caute din patru în patru ani şi să nu mai facă promisiuni deşarte, să ne promită mare cu sarea, dânşii să ia marea, iar noi să luăm sarea amară. Îi cerem să respecte legea atât privind pensionarii din Valea Jiului care în prezent sunt mulţi şi care mor de foame neavând ce să pună pe masă. Din pensiile noastre trebuie să ţinem şi copiii şi nepoţii pentru că nu sunt locuri de muncă. Cerem ca acea notificare pe care ne-a promis-o doamna ministru referitoare la gratuităţi să se ducă până în 2018 în luna septembrie aşa cum a promis”,  a declarat Paul David, secretarul Ligii Pensionarilor Minieri Valea Jiului.

 

De nenumărate ori pensionarii minieri din Valea Jiului au fost amăgiţi cu promisiuni. Fie că vine primul ministru Victor Ponta, fie că vin alţi miniştri. Niciodată promisiunile nu s-au soldat cu rezultate concrete.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.