.Index Actualitate Turism

Săptămâna altfel în agenţiile de turism

Poarta_I,_Cetatea_Alba_Carolina,_Alba_Iulia_-_exteriorAgenţiile de turism din Valea Jiului vin cu oferte pentru elevii care în scurt timp vor începe “săptămâna altfel”. În perioada 6-10 aprilie, înainte de sărbătorile Pascale, elevii vor avea altfel de activităţi. O agenţie de turism din Valea Jiului vine în întâmpinarea elevilor.

“Inca de anul trecut am incercat sa gasim o asemenea solutie pentru cereri avand un grup pentru care am organizat un circuit in nordul Moldovei si atunci am zis ca pentru aceasta saptamana sa incercam sa facem ceva si la tarife mai mici legat de zona. Astfel avem cateva propuneri pentru elevi in perioada de saptamana altfel cu plecare din Petrosani. Petrosani-Tismana cu tot ceea ce este de vazut in zona, avem o varianta pentru vizitarea Cetatii Alba Iulia. Avem pentru saptamana altfel un program de patru nopti, cinci zile in Straja pe care am si lansat-o catre colaboratorii nostriidin tara. Este posibil sa avem un raspuns ca vor fi undeva la 40 de tineri care vor veni din Galati si vor fi cazati si in acelasi timp in perioada cat vor sta aici o sa le aratam Petrosaniul cu ceea ce este important din punctul nostru de vedere, muzeul momarlanului, muzeul mineritului, Hunedoara cu Castelul Huniazilor, Densus”, a declarat Alexandru Toacă, reprezentant agenţie de turism din Petroşani.

Elevii au fost informaţi cu privire la oferte, însă aceştia pot vizita mănăstirile din judeţul Gorj sau pot face o excursie la Alba Iulia.

“Noi am distribuit in scoli ofertele noastre. Inca nu avem solicitari ferme dar se pleaca undeva de la 20 de lei pentru transportul pana la Tismana si retur. Noi lucram cu un transportator autorizat, suntem in masura sa asiguram siguranta turistilor”, a mai spus sursa citată.

La nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, în această perioadă se centralizează activităţile ce urmează a fi desfăşurate în săptămâna altfel.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.