.Index Actualitate Administratie Politica

Scandal politic pe proiectele din Lupeni

Scandal politic pe proiectele din Lupeni. Lucrările de investiții în derulare sau viitoare din municipiul Lupeni nasc adevărate controverse. Picătura care a umplut paharul este legată de modernizarea cinematografului din Lupeni. Consilierul local Cristian Roșu (PNL) este acuzat de faptul că își asumă reușitele echipei de proiecte, coordonată de primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță.

“După ce în 2016 grupul PNL a votat împotriva proiectului pentru reabilitarea Cinematografului Cultural, acum consilierul local PNL Cristian Roșu se laudă cu proiectul muncit de echipa Primăriei. În lipsă de idei și experiență, dar cu o mare dorință de a câștiga popularitate,  consilierul PNL și-a făcut deja un obicei din a-și lipi poza de proiectele inițiate mine, în calitate de primar al municipiului Lupeni”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

De cealaltă parte, consilierul local Cristian Roșu, susține că după fiecare ședință de Consiliu Local are obiceiul de a-i informa pe cei care îi urmăresc pagina de socializare despre proiectele adoptate sau despre anumite lucruri care îi vizează, în mod direct pe lupeneni.

“Ieri (marți-n.r.), în ședința Consiliului Local Lupeni, consilierii prezenți, printre care și eu, am votat pentru predarea amplasamentului Cinematografului către Compania Națională de Investiții. Așa cum am obiceiul de mulți ani, am informat cetățenii din Lupeni despre decizia consilierilor locali. Așa cum bine se poate vedea în postarea mea de ieri, am precizat că hotărârea este luată de consilierii locali. Mai mult decât atât, domnul primar minte când spune că ieri (marți-n.r.) a depus documentația! De ce spun asta? Simplu…pentru că astăzi (miercuri-n.r.), la ora 10, am fost chemați la o nouă ședință și a trebuit să modificăm hotărârea de ieri, care era greșită, deci astăzi (miercuri-n.r.) o sa fie depusă. Sunt convins că cetățenii municipiului Lupeni văd interesul pe care consilierii PNL Lupeni îl au pentru oraș si nu cad în plasa policului ieftin pe care domnul primar încearcă să o arunce!”, a declarat Cristian Roșu, consilier local PNL.

Atât primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță, cât și consilierul local Cristian Roșu și-au făcut un obicei de a-i informa pe cetățeni despre proiectele care se derulează în localitate.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.