.Index Actualitate Politica

Senatorul Cristian Resmeriță, în mijlocul manifestanților

Senatorul Cristian Resmeriță se află în mijlocul manifestanților de la Palatul Cotroceni. Acesta a ieșit să susțină guvernul condus de Sorin Grindeanu (PSD). Mai mult, Resmeriță spune că este alături de români.

“Susţin salariile şi pensiile oamenilor! Susţin românii!”, a scris senatorul Cristian Resmeriță, pe contul său de socializare unde a adăugat două fotografii din mijlocul mulțimii.16486972_767656806717764_8382482004884038474_o

Reamintim că în fața Palatului Cotroceni câteva sute de persoane au organizat o contramanifestație la cele din Piața Victoriei, acolo unde de 6 seri, sute de mii de români au ieșit în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea față de ordonanțele de urgență adoptate de Cabinetul Grindeanu. Oamenii din fața Palatului Cotroceni spun că au ieșit în stradă pentru a susține Guvernul Grindeanu, datorită măsurilor pe care le-a luat pentru pensionari și nu numai. Tot manifestanții de la Palatul Cotroceni spun că protestatarii din Piața Victoriei nu mai au motive de a ieși în stradă, având în vedere că Executivul a abrogat ordonanța de urgență nr. 13, astăzi, tot printr-o ordonanță de urgență.

Leave a Reply

Your email address will not be published.