Tiberiu Iacob Ridzi, la întâlnirea cu Sevil Shhaideh

Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, a participat la întâlnirea cu vicepremierul României, Sevil Shhaideh. Întâlnirea a avut loc la Consiliul Județean Hunedoara, acolo unde au fost prezenți oficialii instituției județene, primarii din localitățile hunedorene, dar și parlamentari.

“Am fost la întâlnirea cu vicepremierul Sevil Shhaideh. Au fost discuții generale, aceasta a spus că etapa a doua a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) a început prin adoptarea OUG 6/2017, iar în aprilie vor fi contractate proiectele”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani, după întâlnirea cu Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene.

Ministrul Dezvoltării Regionale a avut o întrevedere cu primarii din județul Hunedoara, pe care i-a rugat ca în proiectele pe care le vor depune să se concentreze pe serviciile de bază oferite populației. Sevil Shhaideh a declarat că cele 30 miliarde de lei alocate celei de-a doua etape a PNDL sub formă de credite de angajament vor proveni de la bugetul de stat și nu din alte surse.

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.