.Index Politica

Tiberiu Iacob Ridzi a trecut la UNPR

 

ridzi Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani, a trecut la UNPR. Edilul municipiului a lăsat Partidul Democrat Liberl în favoarea Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Tiberiu Iacob Ridzi a fost membru PDL încă din anul 1997, el ocupând funcţia de preşedinte a organizaţiei din Petroşani din anul 2001 şi până anul acesta când a renunţat la toate funcţiile deţinute în cadrul formaţiunii politice. Primarul municipiului Petroşani. Tiberiu Iacob Ridzi, a confirmat faptul că s-a înscris în UNPR.

“Da, confirm, deocamdată nu fac nicio declaraţie pe această temă, am trecut la UNPR”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi.

 

Preşedintele UNPR Hunedoara, Haralambie Vochiţoiu a declarat că Tiberiu Iacob Ridzi este membru UNPR începând din data de 15 septembrie 2014.

 

“Astăzi s-au finalizat procedurile. Îl primim în partid, este un om valoros. Aşa vom atrage mai multe voturi pentru Victor Ponta”, a declarat Haralambie Vochiţoiu, preşedintele UNPR.

 

Vochiţoiu spune că a trecut peste toate neînţelegerile pe care le-a avut cu Tiberiu Iacob Ridzi şi este posibil ca pe viitor acesta să obţină şi o funcţie de conducere în partid.

 

“Cu siguranţă va avea o funcţie de conducere, încă nu am discutat. Avem nevoie de dumnealui”, a mai subliniat Vochiţoiu.

 

Migraţia primarului vine după ce a fost promulgată legea privind posibilitatea de a schimba partidul politic.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.