.Index Actualitate Administratie

Veselie, copilărie, distracții și premii la Zilele municipiului Lupeni

Veselie, copilărie, distracții și premii la Zilele municipiului Lupeni. Așa a arătat ziua de astăzi la Lupeni, acolo unde sute de copii, dar și adulți au participat la competițiile organizate de Primăria și Consiliul Local al municipiului Petroșani, în cadrul acțiunilor dedicate zilelor orașului. Au fost competiții de cros, biciclete, dar și de tenis de masă, iar vremea a fost ideală pentru desfășurarea acțiunilor din aer liber. 

“Mă bucur să văd că au răspuns prezent invitației noastre atât de mulți copii, dar și adulți. Până la urmă, așa cum am mai spus Zilele municipiului Lupeni sunt pentru și cu cetățenii acestei localități, iar scopul nostru este să le oferim oamenilor cât mai multe astfel de momente în care să uite de grijile cotidiene. În plus, participarea copiilor este un aspect care ne bucură pentru că aceștia lasă calculatoarele și telefoanele pentru câteva ore”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni. 

Pe parcursul zilei de mâine va avea loc competiția dedicată pasionaților de fotbal. Apoi, de la ora 19:00, în Parcul Copiilor din Bărbăteni va debuta spectacolul de muzică populară. 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.