.Index Actualitate

Aşteaptă rezultatele evaluării

02-Dacian-Ciodaru-fotoUniversitatea din Petroşani a fost evaluată de inspectorii Agenţia de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior. Reprezentanţii insituţiei de învăţământ superior aşteaptă acum rezultatele la care speră să fie favorabile astfel încât gradul încredere să fie unul la standarde înalte.

 

“Săptămâna trecută în perioada 26-28 martie comisia ARACIS a venit pentru evaluarea şi acreditarea instituţională. Noi credem că în urma finalizării studiului şi a tuturor documentelor si la fata locului. Credem ca am reflectat realitatea care ar reiesi si din documentele care le+am depus catre comisia de evaluare si in momentul de fata asteptam rezultatul care va fi dat în aproximativ 30-60 de zile calendaristice şi sperăm ca acel rezultat să fie cel scontat de noişi să primim grad ridicat de încredere pentru că în momentul de faţă Universitatea din Petroşani a fost, este şi va fi pregătită pentru toate procesele de modernizare educaţională şi de cercetare în ideea formării srtudenţilor pentru viitor. Toate stadiile, tot spectrul a fost acoperit de cerinţa ARACIS şi această echipă să ne acorde calificativul pe care noi ni-l dorim”, a declarat Dacian Ciodaru, director administrativ UPET.

 

Costurile evaluĂrii Universităţii au fost suportate de către Uniunea Europeană printr-un proiect care se derulează mai mai multe instituţii de învăţământ superior din ţară.

 

Monika BACIU

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.