.Index Actualitate Administratie

Construcțile ilegale demolate la Lupeni

Primăria Lupeni continuă acțiunile edilitare de modernizare ale localității. În cursul acestei zile autoritățile locale au demolat construcțiile ilegale cotețele, garajele precum și alte construcții de pe strada Viitorului din Lupeni, construcții ridicate fără autorizații și care afectau aspectul localității.

PRIMAR“În cursul acestei zile echipele de muncitori ale primăriei au demolat construcțiile ilegale aflate pe strada Viitorului din municipiul Lupeni. Toate aceste acțiuni au ca scop infrumusețarea localității noastre și creșterea gradului de confort al cetățenilor”, a declarat Cristian Resmeriță primarul municipiului Lupeni.

Mai mult decât atât primarul a început derularea și a altor  proiecte care să transforme municipiul Lupeni și să atragă turiștii spre Stațiunea Straja.Aceste proiecte cuprind modificări la rețeaua de iluminat, refacere trotuare și alei, amenajarea curții exterioare a Palatului Cultural Minerul dar și foarte multe acțiuni edilitare care au avut ca scop creșterea gradului de confort al cetățenilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.