Contractul pentru realizarea parcărilor din Lupeni a fost scos la licitație

Contractul pentru realizarea parcărilor din Lupeni a fost scos la licitație. Autoritățile locale de la Lupeni au anunțat, încă de săptămâna trecută, că 500 de locuri de parcare vor fi realizate pe raza localității. Acum, contractul a fost scos la licitație.

”Se vor executa lucrări la obiectivul ”Amenajare și modernizare parcări în municipiul Lupeni” în conformitate cu Proiectul Tehnic nr. A661 și cu Detaliile de execuție întocmite de Proiectantul SC ALPIN CONSTRUCT SRL, anexat Caietului de sarcini și se aplică pentru amenajarea parcărilor în locațiile următoare: – Zona Str. T. Vladimirescu bl. 74 – 76; – Zona Bd. Păcii bl. 8; – Zona Str. Bărbăteni bl 16 – Penny; – Zona Str. Viitorului bl. D11 – D12; – Zona Str. Viitorului bl. C1; – Zona Str. Castanilor bl. 8; – Zona Str. T. Vladimirescu bl.D4 – D5; – Zona Str. Gh. Șincai bl.200”, arată documentul.

1.017.837 de lei este valoarea contractului pentru care se caută constructor. Proiectul implementat de municipalitate vizează descongestionarea traficului de pe arterele principale de circulație, în condițiile în care mașinile nu vor mai fi lăsate pe marginea drumului.

1 Comment

  1. Stada Spiru-Haret bl 5 a-ti uitat-o ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.