.Index Actualitate Administratie

Creşe pentru copiii vulcănenilor

gr1

Până la realizarea de creşe, primarul municipiului Vulcan Gheorghe Ile vrea să înfiinţeze încă o clasă cu program prelungit. Grădiniţele din Valea Jiului au cereri din ce în ce mai multe pentru clasele cu program prelungit. Numărul claselor existente în prezent nu ajunge pentru numărul solicitărilor, iar edilul vulcănean solicită înfiinţarea unei noi clase de acest gen.

 

“Avem un proiect pentru creşe, dar noi avem un proiect pentru program prelungit pentru copii pentru că etse o modalitate de a-şi lăsa părinţii copiii pe o perioadă mai îndelungată. Avem deja patru clase la program prelungit şi acest lucru nu ne satisface şi vom căuta să mai facem cel puţin încă o clasă”,  a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

 

 

Edilul are în vedere şi modernizarea grădiniţelor existente pe raza localităţii. Vrea să atragă fonduri europene în acest sens.

 

“La grădiniţe vom vedea care vor fi axele care se vor scoate pe fonduri europene. Avem patru grădiniţe pe care dorim să le modernizăm. Am început deja cu unele lucrări, de izolare, de dotare cu aparatură de încălzire pe gaz şi panouri solare”,  a mai spus sursa citată.

 

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.