.Index Actualitate Administratie

CSM Jiul îşi lărgeşte paleta activităţilor

IMG_20141113_111138Secţie de înot la Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroşani. Consilierii locali de la Petroşani vor trebui să îşi exercite dreptul de vot în vederea înfiinţării unei secţii de înot în cadrul CSM Jiul Petroşani, club care îşi va lărgi astfel activitatea.

 

“Din cauza apariţiei un act normativ, dintr-un ordin al ministrului Finanţelor Publice suntem nevoiţi ca să supunem atenţiei Consiliului Local darea în administrare a bazinului didactic către Clubul Municipal Sportiv pentru că nu va mai putea să rămână în administrarea Serviciului Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat şi atunci se impune înfiinţarea secţiei de înot pe lângă celelalte secţii, dat fiind faptul că compartimentul bazin de înot de la SPADPP va fi preluat personalul de către Clubul Sportiv şi atunci este necesară înfiinţarea secţiei având în vedere că va fi necesar şi angajarea unui salvamar”, a declarat Adrian Negoe, secretarul Primăriei Petroşani.

 

În cadrul acestei săptămâni ar trebui să aibă loc şi concursul pentru ocuparea unor psoturi la bazinul didactic.

 

“În această săptămână va avea loc concursul. Vor fi trei posturi scoase la concurs şi sunt doi candidaţi, sper să se ocupe postul că un bazin de înot fără salvamar nu poate funcţiona”, a mai subliniat sursa citata.

 

Oficialii Primăriei speră ca aceste posturi să fie ocupate, în special postul de salvamar care este vital pentru funcţionarea bazinului didactic.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.