.Index Actualitate

Deputat premiat pentru o mașină care nu figurează în declarația de avere

Un deputat hunedorean a fost premiat de Poliția Rutieră pentru faptul că este posesor al celei mai “bâtrâne” Dacia. Sorin Marica, deputat PSD, fost primar al comunei Sălașu de Sus a fost premiat, de șeful Poliției Rutiere din județul Hunedoara, Ovidiu Zaharie pentru faptul că deținea cea mai bătrână Dacie 1100 din județ.

“Îl avem alături de noi pe posesorul celei mai bătrâne Dacii de la noi din județ, putem spune că este printre primele 1000 de Dacii fabricate la Dacia Pitești deoarece are seria 683 și este în posesia domnului deputat Marica Petru Sorin”,  a spus comandatul Poliției Rutiere Hunedoara, Ovidiu Zaharie.

Deputatul declara că deține autoturismul de doi ani de zile, fiind cumpărat de la un prieten care a achiziționat-o în urmă cu 30 de ani de la Uzinele Dacia din Pitești. Numai că autoturismul pentru care a fost premiat deputatul nu figurează în declarația de avere. Singurele autoturisme declarate de Marica în declarația de avere sunt un Suzuki cu an de fabricație 2015 și un Renault Clio, an de fabricație 2016. Deputatul nu a putut fi contactat.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.