DN 7A este reparat cu promisiuni şi atât

dn7Drumul care face legătura dintre Valea Jiului şi judeţul Vâlcea, respectiv DN 7A nu va intra anul acesta în reparaţii. Mai multe porţiuni din carosabil au fost măturate în urma inundaţiilor care au avut loc în această vară. Potrivit raportărilor celor de la CNADNR, circulaţia ar fi trebuit să se reia la normal începând cu data de 1 noimebrie, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Şeful Drumurilor Naţionale Gorj, Ion Tudor, a declarat  că sunt impuse restricţii de circulaţie pentru autovehiculele cu capacitatea de până la 12 tone.

 

“Circulatia se desfasoara deviat , in ambele sensuri , pe urmatorul traseu DN 7A km 103+600 – DJ 709H – DN 66 km 133+650 . Zona este semnalizata corespunzator . Lucrari de refacere . Se va relua circulatia in conditii normale in data de 01.11.2014”, se arată pe site-ul CNADNR.

“Pe Jieţ se circulă cu restricţii de circulaţie. Acum este în vigoare o restricţie pentru autoturismele cu capacitatea de până la 12 tone”, a declarat Tudor.

Potrivit celor de la Drumurile Naţionale, nici în acest an, drumul nu va intra în reparaţii.

“Din păcate drumul nu va fi reparat anul acesta, sperăm ca poate anul viitor. Ar fi fost bine ca acum să se facă organizarea de şantier, dar nu se poate. Din păcate şi firma cu care s-a lucrat a fost una lipsită de interes”, a mai precizat Ion Tudor, şeful de la Drumurile Naţionale Gorj.

Drumul a fost rupt în urma inundaţiilor care au avut loc în luna iulie a acestui an. Şuvoaiele de apă au rupt atunci carosabilul în mai multe zone.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.