.Index Actualitate Politica

Informare de presa Cabinet senator Haralambie Vochitoiu

vochitoiu„Senatorul hunedorean, Haralambie Vochițoiu, a fost reales vicelider al grupului senatorilor PSD-UNPR!

Ieri, 30 august a.c., în ședința grupului senatorilor PSD – UNPR, senatorul Haralambie VOCHIȚOIU, a fost reales vicelider al grupului. Alegerea vine ca o confirmare a activității depuse de senatorul hunedorean în cadrul grupului senatorilor PSD – UNPR de la numirea sa în această funcție din 3 februarie 2014 și până în prezent.

Le mulțumesc colegilor pentru încredere! Cu Mihai FIFOR, de azi, liderul grupului, vom încerca să fim aceeași echipă unită și eficientă! Domnul Ilie SÂRBU, liderul de la care toți am avut ceva de învățat, și-a anunțat retragerea din politică. Scriem istorie … ˮ,  a declarat senatorul Haralambie VOCHIȚOIU după realegerea sa ca vicelider.

În ședința grupului senatorilor PSD – UNPR a fost ales și noul lider al grupului. Mihai FIFOR este cel care îl va înlocui pe Ilie SÂRBU, după ce acesta și-a anunțat retragerea din politică, urmând să demisioneze atât din Senat, cât și din partid. Ilie SÂRBU va fi susținut de partid pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Conturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.