.Index Actualitate Administratie

Racorduri pe banii primăriei

primaria-petrosani

Branşamente pe banii primăriei. Sunt prea săraci pentru a-şi permite să se racordeze la utilităţi, iar pe acest considerent reprezentanţii municipalităţii vin în ajutorul lor. Este vorba de chiriaşii care stau în locuinţele din fondul locativ. Municipalitatea din Petroşani va aloca suma de 1900 de lei pentru a-i branşa pe aceştia la reţeaua de energie electrică.

 

“Locuinţa situată pe strada Progresului face parte din fondul locativ al municipiului Petroşani, administrat de Serviciul Public de Administrare a Domeniului Public şi Privat şi nu este racordat la reţeaua de energie electrică. În vederea realizării branşamentului la energia electrică este necesară suma de 1900 de lei. Locatarii acestui imobil au venituri reduse şi nu-şi pot permite accesul la acest serviciu public de strictă necesitate. Drept pentru care, propun Consiliului Local al municipiului Petroşani aprobarea achitării taxelor de branşament la energia electrică în cuantum de 1900 de lei”, se arată în nota de fundamentare a proiectului de hotărâre iniţiat de primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi.

 

Nu este pentru prima dată când municipalitatea de la Petroşani asigură plata unor servicii. S-a întâmplat şi la blocul social din Colonie, unde municipalitatea a plătit branşamentele la energia electrică.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.