.Index Actualitate

Reparaţii pentru confortul elevilor

repŞcoala Gimnazială Avram Stanca din Petroşani va intra în reparaţii. Este vorba de lucrări curente care sunt absolut necesare pentru confortul elevilor.

 

„Anul acesta ne propunel sa facem datorita fondurilor propri pe care am reusit sa le strangem pana in prezent, dorim sa incepem reparatile ceva mai repede si sa profitam de scurtele vacante care sunt prevazute in programul scolar si sa facem niste lucrari mai mari dar nu sunt lucrari de anvergura, sunt lucrari de modernizare pe care le-am inceput in urma cu doi ani si care sa continue si pecare sa le definitivam pana la vacanta astfel incat la inceputul anului scolar viitor scoala Avram Stanca sa fie pregatita la parametrii sa isi astepte elevii. Sunt lucrari de mici dimensiuni, sunt lucrari curente care se fac in fiecare an, si anume inlocuirea parchetului in anumite Sali de clasa, repararea mobilierului si aducerea unor piese noi, anumite spattii pe care le inchidem cu termopan pentru o alta destinatie. Lucrarile de la grupurile sanitare unde este partea cea mai grea unde tot timpul se defecteaza cate ceva si atunci sa venim cu solutii sa prevenim defectarea pe o perioada mai lunga de timp aducand piese noi si lucruri care un directorde scoala si un administrator le au tot timpul in vedere pe tot parcursul anului scolar nu doar in vacanta”, a declarat Robert Humel directorul Scolii Generale Avram Stanca din Petrosani.

 

Pentru lucrări de anvergură este nevoie de susţinere financiară din partea autorităţilor locale sau a ministerului de resort.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.