.Index Actualitate Turism

Turiştii au lăsat în Parâng zeci de mii de lei

IMAG0224Record de turişti în Parâng. Weekendul care tocmai a trecut a fot unul foarte bun în staţiunea montană Parâng. Mii de turişti au fost aici, lucrul acesta reflectându-se şi asupra încasărilor rezultate de pe urma mijloacelor de transport pe cablu. Zeci de mii de lei au lăsat turiştii în staţiunea montană.

“Incasarile au fost foarte bune si partile de schi sunt intr-o stare foarte buna pentru ca si vremea ne-a ajutat in acest sens. Am batul cu ratracurile partile ori de cate ori a fost nevoie si avem aprecieri din partea turistilor care vin in Parang. Incasarile din acest weekend au fost de 37.091 de lei. Sunt incasari bune si speram sa o tinem tot asa”, a declarat Marian Popescu, city-managerul municipiului Petroşani.

Porivit autorităţilor locale, anul acesta numărul turiştilor care au ales ca destinaţie Parângul a crescut considerabil.

“Este o crestere semnificativa fata de anul trecut pentru ca anul trecut in aceasta perioada aproape ca nu mai aveam deloc turisti. Telescaunul si partiile pe care le-am construit atrag multi turisti”, a mai precizat sursa citată.

Creşterea numărului de turişti în Parâng se datorează şi investiţiilor realizate de municipalitate, dar şi datorită faptului că investitorii din munte au înţeles că serviciile de calitate aduc iubitorii sportului alb.

 

Monika BACIU

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.