.Index Actualitate

Viitorii absolvenți de liceu invitați la Universitatea din Petroșani

Reprezentanții instituției de învățământ superior din Valea Jiului discută, zilele acestea, cu elevii claselor a XII-a de la liceele din Valea Jiului. viitorii absolvenți de liceu sunt invitați să urmeze cursurile Universității din Petroșani. Cu o istorie de peste 70 de ani, instituția de învățământ superior le oferă viitorilor studenți posibilitatea de a studia într-unul din cele mai frumoase campusuri din România. Peste 1300 de locuri sunt disponibile la cele trei facultăți din cadrul Universității Petroșani.

“La Universitatea din Petroșani poți studia într-o universitate cu tradiție de aproape 70 de ani în spațiul academic, cunoscută în țară și peste hotare prin cei peste 35.000 de absolvenți. Ai condiții de cazare excelente în camere cu două locuri, beneficiezi de cele mai mici taxe de școlarizare din România. Beneficiezi de stagii de practică în firme multinaționale și intership-uri. Poți beneficia de una din cele 65 de mobilități de practică sau studiu în țări membre UE cu o durată de 90 de zile”, spun promotorii campaniei de mediatizare, în rândul elevilor, a Universității din Petroșani.

Cele mai multe locuri disponibile sunt la Facultatea de Științe din cadrul Universității Petroșani, la specializarea științe economice.

 

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.