.Index Actualitate Administratie

Centru de informare modern, drum modernizat  

centre-de-info-turisticaAutorităţile locale de la Petroşani au demarat lucrările de asfaltare la centurl de informare turistică. Lucrări de modernizare a unor drumuri au loc în aceste zile pe raza municipiului Petroşani. Acum se lucrează intens în zona centrului de informare turistică, urmând ca apoi lucrările să continue şi pe alte străzi.

 

“Am început amenajarea exterioară, zilele acestea vom finaliza asfaltarea parcării şi a aleilor de acces către centrul de informare turistică. La fel continuăm cu drumurile pe care le avem în lucru, se asfaltează Gelu, urmează să asfaltăm pe Brazilor şi Brâncoveanu şi după aceea pe Bazinului, 6 August şi apoi să mergem spre partea de sud a municipiului”,  a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

 

În câteva luni centrul turistic de la Petroşani va fi inaugurat de autorităţile locale. În acest sens s-au făcut deja şi angajările.

 

“În această toamnă vom inaugura centrul, angajările deja au fost făcute, urmează să fie instalată toată aparatura electronică şi toate cele necesare pentru a funcţiona acest centru”, a mai subliniat sursa citată.

 

Imediat după declararea municipiului Petroşani drept staţiune turistică de interes naţional, autorităţile locale de la Petroşani au căutat soluţii pentru realizarea unui  centru de informare turistică, astfel că anul trecut au fost demarate lucrările la centrul de informare turistică. În acest sens, au fost analizate mai multe posibilităţi în vederea realizării acestui obiectiv, cea mai bună soluţie fiind identificată prin aderarea la un program naţional iniţiat şi derulat de ministerul de resort, prin care urmeau să fie realizate mai multe centre de informare turistică în staţiunile din România, prin utilizarea banilor europeni accesaţi de minister. Noul centru de informare turistică al municipiului Petroşani este construit pe strada Mihai Viteazu, în zona aflată în imediata vecinătate a Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroşani.

Monika BACIU

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.