Contractul pentru furnizarea produselor de igienă în cadrul programului Bahtalo a fost atribuit

Contractul pentru furnizarea produselor de igienă în cadrul programului Bahtalo a fost atribuit. O firmă din Brașov va furniza produsele de igienă în cadrul programului Bahtalo. Municipalitatea de la Lupeni a atribuit contractul care presupune oferirea de pachete produse îngrijire personală, în cadrul Proiectului ”BAHTALO! Împreună combatem sărăcia și discriminarea”. Contractul este finanțat din fonduri europene. Reinigung din Brașov este societatea căreia i-a fost atribuit contractul la suma de 141.514 lei.

Produsele achiziționate sunt pentru categoria 0 – 3 ani – șampon pentru bebeluși, săpun pentru bebe, scutece de unică folosință; pentru categoria 3 – 6 ani – pastă de dinți pentru copii, periuță de dinți pentru copii, șampon pentru copii, săpun pentru copii (produsele vor fi corespunzătoare grupei de vârstă menționată; pentru categoria 6 – 10 ani – pastă de dinți pentru copii, periuță de dinți pentru copii, șampon pentru copii, săpun pentru copii (produsele vor fi corespunzătoare grupei de vârstă menționată); pentru categoria 10 – 18 ani – pastă de dinți, periuță de dinți, șampon, săpun, deodorant -pentru categoria peste 18 ani – pastă de dinți, periuță de dinți, șampon, săpun, deodorant, detergent rufe.

Municipiul Lupeni este beneficiarul proiectului cu titlul ”BAHTALO! Împreună combatem sărăcia și discriminarea”, co-finantat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman, cod 115093, cu o valoare totala de 26.803.625,25 lei, din care 26.334.205,91 lei reprezinta valoarea cofinantarii Uniunii Europene.

Leave a Reply

Your email address will not be published.