Restricțiile de viteză pe linia CFR Crivadia-Merișor-Bănița ar putea fi ridicate

Restricțiile de viteză pe linia CFR Crivadia-Merișor-Bănița ar putea fi ridicate. CFR Timișoara va executa lucrări pentru ridicarea restricțiilor de viteză pe linii curente și directe-Linia 116 Crivadia-Merișor-Banița. Contractul are o valoare de 1.428.565 lei. Cu ocazia verificării liniilor SRCF Timișoara în conformitate cu instrucțiile în vigoare precum și a verificărilor efectuate cu vagonul și căruciorul de măsurat calea, s-au constatat porțiuni de linie cu probleme de ecartament din cauza stării necorespunzătoare a traverselor de lemn normale în special pe linia Livezeni-Simeria unde circulă vagoane încărcate cu cărbune.

”Din cauza stării necorespunzătoare a fost introdusă restricția de viteză de 30 km/h între stațiile Crivadia-Merișor-Bănița km 60+800-64+500. Lucrările constau în înlocuirea traverselor de lemn normale necorespunzătoare cu traverse lemn noi, impregnate, un numar total de 3400 bucăți între stațiile Crivadia-Merișor-Bănița fir 2, pe porțiunile de linii în curbe, între km 60+800-64+500, în vderea asigurării circulației trenurilor în condiții de siguranță”, arată documentul.

16 iunie este data limită pentru depunerea ofertelor, iar lucrările se realizează cu fonduri de la bugetul de stat. Durata de execuție a lucrărilor este de 80 de zile calendaristice de la data semnării contarctului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.