Managerul Petrom, cetăţean de onoare la Petroşani

mariana-gheorgheMunicipiul Petroşani va mai avea un cetăţean de onoare. Acest titlu onorific îi va fi decernat managerului unei companii petroliere. Mariana Gheorghe va primi această distincţie. Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, ne spune care sunt considerentele care au stat la baza acestei decizi.

“Pentru ziua de joi vom avea pe ordinea de zi un proiect in legatura cu doamna Mariana Gheorghe care este managerul companiei Petrom, doamna este din Valea Jiului. la momentul de fata este cel mai bun manager din Romania in topul Forbes, este catalogata drept cea mai puternica femenie din Romania si este o mare onoare pentru noi ca dansa a acceptat acest titlu”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroşani.

Mariana Gheorghe este prima femeie manager general al Petrom. Începând cu 15 iunie 2006, Mariana Gheorghe este noul director general executiv al PETROM, înlocuindu-l pe Gheorghe Constantinescu, numit consilier al președintelui OMV, Wolfgang Ruttenstorfer. Responsabilitățile ei includ: Afaceri Corporative și Conformitate; Comunicare și Sustenabilitate; Juridic; Strategie, Dezvoltare Corporativă și Relația cu Investitorii; Sănătate, Siguranța Muncii, Securitate și Mediu; Resurse Umane; Achiziții Operaționale; Afaceri Publice Corporative și de Reglementare.
Este primul executiv român și singurul manager din Europa de Sud-Est care a intrat în clasamentul celor mai puternice femei din lumea internațională a afacerilor, pe locul 27, în topul alcătuit de revista Fortune

Monika BACIU

2 Comments

  1. Este cel mai cuprinzator paragraf despre Managerul Petrom, cetăţean de onoare
    la Petroşani . Mult success!

  2. Buna pagina. Super continut, la fel si design. Intr-un cuvant, aveti un site cu care va puteti mandri!

Leave a Reply

Your email address will not be published.