Vulcan, prima localitate cu buget aprobat

Municipalitatea de la Vulcan este prima localitate din Valea Jiului care are bugetul aprobat. Consiliul Local s-a reunit, marți, pentru a vota bugetul aferent anului 2017. Documentul pe care se bazează funcționarea administrației publice a fost votat în unanimitate de consilierii locali.

”Desigur, la elaborarea Bugetului, împreună cu echipa mea din Primărie, am ținut cont atât de obiectivele prevăzute în Strategia de dezvoltare locală a municipiului Vulcan, cât și de observațiile pe care, de-a lungul timpului, ni le-au făcut cetățenii și consilierii locali. După cum se vede, am creionat un Buget local echilibrat, un buget zic eu corespunzător nevoilor comunității noastre și, de pe acum, este momentul să trecem la treabă, pentru că avem foarte multe lucruri de făcut și în acest an”, a declarat Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.

Municipalitatea din Vulcan se bazează în acest an pe venituri estimate la 37.619.500 de lei, aceeași valoare fiind atribuită și cheltuielilor publice pentru anul 2017. Edilii se bazează și pe următoarele rectificări de buget, dar și pe sumele ce urmează a fi primite pentru implementarea unor proiecte. Bugetul pentru anul acesta prevede și investiții pentru localitate.

 

Monika BACIU

1 Comment

  1. E primarul asistatilor social si a persoanelor arogante pe care le-a angajat in sistemul bugetar. Domnul primar are curajul de a fi tratat la spitalul din localitatea ce o conduce??? S-a instalat semafor la scoala nr 1 dar sunt masini parcate in parcul scolii . Parcul de langa spital cine il administreaza???

Leave a Reply

Your email address will not be published.