.Index Actualitate Administratie

Amenzi usturătoate pentru cabanierii din Straja

În cursul zilei de luni autorităţile locale de la Lupeni au sancţionat trei agenţi economici pentru nerespectarea legii.

Municipiul Lupeni a cunoscut în ultimele luni o dezvoltare impresionantă. Autorităţile locale fac însă eforturi pentru ca lucrurile bune care se întâplă în Lupeni să fie din ce în ce mai multe. Pentru aceasta însă toată lumea trebuie să respecte legea şi să îşi plătească datoriile către primărie. În acest sens conducerea Primăriei Lupeni a dispus efectuarea unor controale pentru a vedea modul de respectare a legii de către agenţii economici, neplata taxelor cuvenite primăriei împiedicând dezvoltarea localităţii.

În urma controalelor derulate s-au constat mai multe încălcări ale legii, astfel că trei agenţi economici au fost sancţionaţi cu următoarele amenzi. SC BRAPAT SRL  Lupeni a fost sancţionată cu amendă de 50.000 lei pentru nerespectarea măsurilor impuse în urma unui control anterior, privind demolarea construcţiilor realizate fără autorizaţie de construire şi cu termen nou de demolare a acestora în timp de 48 de ore. SC ALGIPA SRL Lupeni a fost amendată cu 10.000 lei pentru construire fără autorizaţie de construcţii în Staţiunea Straja şi demolarea acestora, precum şi pentru neplata conscesiunii pe perioada 2014-2016. SC BUCURA PRODCOM IMPEX SRL Lupeni  a fost amendata cu suma de 10.000 lei pentru constructii fără autorizaţii de construire si demolarea acestora.

Verificările vor urma şi în perioada următoare astfel încât toţi agenţii economici să intre în legalitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.