.Index Actualitate

CEH rebranșat la apă

Apa Serv Valea Jiului rebranșează Complexul Energetic Huneodara la rețeaua de apă potabilă. Toate sucursalele CEH din Valea Jiului vor beneficia din nou, începând de luni, 16 ianuarie 2016 de acces la rețeaua publică de apă potabilă administrată de Apa Serv Valea Jiului. Măsura a fost dispusă de directorul general al SC Apa Serv Valea Jiului SA Costel Avram și vine la aproape o lună și jumătate de când subunitățile CEH au fost debranșate de  la rețeaua de apă din cauza datoriilor mari acumulate la facturile pentru acest serviciu de utilitate publică.

Conducerea CEH a acceptat întocmirea unui angajament de plată a facturilor pentru consumul curent de apă potabilă și a unui grafic de eșalonare a datoriilor. Prima plată a și fost, de altfel, efectuată, în cursul zilei de vineri, 13 ianuarie. În aceste condiții, Apa Serv va rebranșa de luni, 16 ianuarie 2016, toate sucursalele CEH la rețeaua de apă potabilă.

”Vreau să vă spun că apreciez foarte mult faptul că am reușit să găsim, în cele din urmă, calea de comunicare prin care să rezolvăm această problemă. Îi mulțumesc domnului Nica pentru înțelegere și pentru deschiderea la dialog. În același timp, vreau să spun că dacă de la bun început cei de la CEH ar fi venit cu această abordare, care mie mi se pare una absolut firească și cinstită în relația dintre două societăți comerciale, puteam rezolva acest diferend încă de acum o lună și jumătate. Orgoliul unora din conducerea CEH a făcut însă ca salariații CEH să stea o lună și jumătate fără apă”, mai spune Costel Avram. Acesta își exprimă convingerea că echipa managerială a CEH își va respecta în continuare angajamentele asumate față de Apa Serv, astfel încât pe viitor să nu mai fie nevoie de impunerea unor măsuri radicale în derularea parteneriatului dintre cele două firme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.