.Index Actualitate

Grădiniţe reabilitate prin programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare

gr3Mai multe grădiniţe din municipiul Petroşani vor fi cuprinse într-un program de reabilitare. Prin proiectul Naţiunilor Unite privind “Îmbunătăţirea eficienţei energetice în gospodăriile şi comunităţile cu venituri reduse din România” se propune reabilitarea termică a obiectivului grădiniţa cu program prelungit numărul 2 şi a grădiniţei numărul 3 din localitate.

 

“În urma reabilitării termice se doreşte îmbunătăţirea eficienţei energetice a acestei clădiri prin termoizolarea cu vată minerală bazaltică. Pentru realizarea acestui obiectiv s-a întocmit documentaţia de avizare a lucrărilor de invetsiţii. Conform raportului de audit energetic clădirea se încadrează în clasa energetică D, pierderile de energie fiind mari. S epropune realizarea unui termosistem pe faţada întregii clădiri, peste finisajele de faţadă existente, termoizolarea plăcii peste ultimul nivel şi realizarea îănvelitorii din ţiglă metalică precum şi reabilitarea trotuarului”, se arată în nota de fundamentare a rpoiectului.

 

UNDP va cofinanţa investiţia prin furnizarea materialelor ce compun termosistemul pentru faţadă realizat cu plăci de vată minerală bazaltică.

 

Monika BACIU

One Reply to “Grădiniţe reabilitate prin programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare

  1. Pingback: Free Piano

Leave a Reply

Your email address will not be published.