.Index Actualitate Administratie

Marea curăţenie

Let’s do it România ajunge la o nouă ediţie. Marea acţiune de ecologizare va avea loc în data de 24 septembrie. Şi autorităţile locale de la Vulcan s-au alăturat acestei campanii, iar aceştia îi îndeamnă pe vulcăneni să participe în număr cât mai mare la curăţenia generală. La Vulcan, această acţiune va avea loc în zona cuprinsă între cimitir şi Pasul Vâlcan.

“Ziua de Curatenie Nationala va fi organizata in data de 24 septembrie si la Vulcan, sub umbrela miscarii nationale “LET’S DO IT ROMANIA”.

Va invitam sa participati alaturi de noi sambata intre orele 10-13, la actiunea de ridicare a deseurilor, pe traseul de la cimitirul localitatii pana la Pasul Valcan (zona cabanelor). Materialele necesare desfasurarii actiunii, (saci, manusi) vor fi distribuite de personalul Primariei Vulcan incepand cu ora 9:30 in parcarea institutiei, unde ne intalnim si cu elevii scolilor din localitate. SA INVATAM SA PASTRAM CURAT MUNICIPIUL VULCAN!”,  spune Cristian Merişanu, viceprimarul municipiului Vulcan.

“Let`s Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Let`s Do It, Romania!“ a implicat peste 1 200 000 de voluntari, care au reușit să adune peste 24 700 de tone de deșeuri. 305 zone cu deșeuri au fost curățate prin intermediul aplicației “Let`s Do It, Romania!”, care a fost descărcată gratuit de 3300 voluntari digitali. “Let`s Do It, Romania!“ este parte din comunitatea internațională “Let`s Do It, World!“.

Monika BACIU

Leave a Reply

Your email address will not be published.